Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Wendbare strategie op 1 A4


06 sep 2018

Het is bijna zover! Mijn nieuwe boek over snel en wendbaar ondernemen ligt half oktober in de boekwinkel. De laatste puntjes worden komende weken op de i gezet. Titel is: Wendbare strategie op één A4. Want de basis van het boek is het wendbaarheidscanvas met op 1 pagina de belangrijkste 11 bouwstenen met in totaal 43 wendbaarheidsknoppen om aan te draaien.

Veel organisaties zoeken naar de juiste aanpak. Het gaat al snel over agile werken, lean processen of ‘scrummen’ in projecten, maar dat zijn maar een paar stukjes van de puzzel.

Wendbare strategie op één A4 – Wendbaarheidscanvas

Daarom is er nu het boek Wendbare strategie op één A4. Met het wendbaarheidscanvas. Dit canvas geeft op één A4 een samenhangend overzicht van 11 belangrijke bouwstenen met in totaal 43 wendbaarheidsknoppen om aan te draaien. Met het wendbaarheidscanvas krijg je snel inzicht in welke factoren van belang zijn en hoe je als organisatie met een wendbare strategie het verschil kan maken.

Vergeet de boeken over agile werken, zelfsturende teams, businessmodelinnovatie, lean, scrum, disruptie of strategische planning. Dit soort boeken zijn reuze interessant, maar ze beschrijven hooguit een paar stukjes van de wendbaarheidspuzzel die vele malen groter is. Wil je écht wendbaar worden, dan komt er meer bij kijken. Dat begint aan de top. Want wendbaar ondernemen draait om visie, leiderschap, strategie, uitvoering en ondernemerschap.

Wendbare strategie op één A4 is het eerste Nederlandse boek over wendbaar ondernemen dat een compleet overzicht geeft aan de hand van een groot aantal thema’s. Het boek is praktisch geschreven en direct te gebruiken. Je vindt in dit boek een groot aantal inzichten, ideeën en voorbeelden uit de praktijk die je kunt gebruiken bij het sneller en wendbaarder maken van je organisatie. Daarmee biedt dit boek precies die inzichten die nodig zijn om met een wendbare strategie het verschil te maken – op één A4!

Wil je weten hoe je als organisatie sneller en wendbaarder kunt worden en ben je op zoek naar een boek dat je snel overzicht en inzicht geeft, lees dan het boek

Wendbare strategie op één A4 vanaf half oktober verkrijgbaar

Het boek is vanaf half oktober verkrijgbaar, maar nu al te reserveren op Managementboek.nl.

Sjors van Leeuwen

Sjors van Leeuwen (Indora Managementadvies) is zelfstandig adviseur op het gebied van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Hij is auteur van succesvolle boeken als 'CRM in de praktijk', 'Klant in de driver’s seat', 'Innovatieblunders', 'Hoe Agile is jouw Strategie' en 'Zorgmarketing in de praktijk'.

info@indora.nl