Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Verkooptrainingen van Salesgids

Wilt u uw salesperformance een flinke impuls geven? Uw verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals? Kies dan voor de verkooptrainingen …

Wilt u uw salesperformance een flinke impuls geven? Uw verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals? Kies dan voor de verkooptrainingen en coachingstrajecten van Salesgids. Via rollenspelen en cases spitsen we onze trainingen toe op úw situatie en úw doelen. Dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw resultaten!

Wat maakt onze verkooptrainingen uniek?

 • Praktijkgerichte rollenspelen en cases, volledig toegespitst op úw situatie.
 • Gedragstest om uw gedrag af te stemmen op dat van uw klanten.
 • Na afloop van de training beschikt u over een uitgebreid pakket van checklists en todolijsten die perfect zijn afgestemd op uw marktsituatie en uw klanten.
 • De trainingen zijn gericht op direct commercieel resultaat.
 • Na afloop van de training wordt het resultaat aan de hand van een coachingsdocument besproken met uw direct leidinggevende.

Om ervoor te zorgen dat u zich de salesprofessionalisering zo goed mogelijk eigen maakt, hebt u na afloop van de training twee maanden lang recht op gratis telefonische ondersteuning. Bovendien kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van extra individuele coaching.

Bewezen succes

De afgelopen jaren verbeterden tal van salesprofessionals hun prestaties dankzij de verkooptrainingen van Salesgids. Dit bewezen succes is terug te voeren op vier kernbegrippen:

 1. Praktijkgericht. Salesgids maakt geen gebruik van docenten, maar van praktijktrainers: ervaren professionals die als commercieel directeur of salesmanager de harde praktijk feilloos hebben doorstaan.
 2. Resultaatgericht. We trainen uitsluitend in technieken en vaardigheden die direct bijdragen aan het commercieel succes van de deelnemer. Bij iedere training geldt de volgende vuistregel: 20% theorie en 80% praktijk.
 3. On the edge. Onze trainers gaan tot het uiterste en verlangen dat ook van de deelnemers. De trainer wordt liever nuttig gevonden dan aardig (liefst beide, natuurlijk).
 4. Contracterend. Zowel in de voorbereiding als de nazorg maken we met de direct leidinggevende van de deelnemer concrete afspraken over interne coaching. De echte training start immers in de dagelijkse praktijk.

Welke verkooptrainingen bieden we aan?

Inschrijven of meer informatie opvragen?

Wilt u meer informatie over een van onze verkooptrainingen of zich inschrijven hiervoor.
Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op!

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijfsnaam

  Functie

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Training

  Aantal deelnemers

  Op basis van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het doorspreken van de training en persoonsgegevens.