Hét portal voor slimme salesprofessionals!

CRM

CRM pakket selectie is een belangrijk proces, goed om dit ook goed aan te pakken. Op Salesgids vindt je diverse artikelen over CRM en er is ook een CRM tool …

CRM pakket selectie is een belangrijk proces, goed om dit ook goed aan te pakken. Op Salesgids vindt je diverse artikelen over CRM en er is ook een CRM tool beschikbaar onder downloads om je hierbij te helpen.

Zoals je hieronder ziet hebben wij het een klein beetje eenvoudiger gemaakt. In de linker column kun je aangeven wat je criteria zijn zoals “Branche”, “Primaire focus” en “Aantal medewerkers” . Het systeem laat je dan alleen de voor jou relevante opties zien. Als je een vergelijking wilt maken vink dan het blokje “Vergelijk” aan bij elk voorkeurspakket en in een nieuwe pagina krijg je een mooi overzicht van je geselecteerde pakketten.

 

Wij wensen je veel succes met de selectie van jullie CRM pakket! Wil je nog meer lezen over de aanpak van CRM selectie, invoering van CRM of andere gerelateerde onderwerpen? Hieronder een aantal suggesties:

Stappenplan CRM selectie, inclusief tool via downloads

CRM in de praktijk (Boek)

Top 5 beste CRM voor sales professionals