Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Instructievideo’s


21 mrt 2018

Instructievideo’s in combinatie met affiliate links zijn een manier om extra inkomsten te genereren. Als er een nieuw apparaat uitkomt zoals de iPhone of de Flip video camcorder dan zorgt u ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft. Eventueel koopt u deze in via het buitenland. Vervolgens registreert u een domeinnaam (bijvoorbeeld: www.iphonevideoinfo.nl) en maakt u een video waarop u uitlegt hoe het apparaat werkt en wat het allemaal kan. Deze video plaats u dan op YouTube en op andere video websites. Zorg dat tijdens de hele video onderin beeld de link zichtbaar is naar www.iphonevideoinfo.nl en deze ook de omschrijving van de video staat.

In de video verwijst u nog eens naar de link dat men daar meer informatie kan vinden. Achter deze link plaatst u uiteraard een affiliate link en stuurt de bezoekers door naar een webwinkel. Bij elke verkoop verdient u dan een commissie.

Een voorbeeld hiervan ziet u in het volgende figuur waar iemand in detail uitlegt hoe de ‘Flip Video Camcorder’ werkt. Achter de link zit uiteraard een affiliate link.

Kijk voor de video op: http://www.youtube.com/watch?v=P7heO-mFEmY

Wat zijn de verdiensten?

De verdiensten hangen sterk af van het bereik en hoe goed u vindbaar wordt in Google. In juli 2008 werd op Google meer dan 250.000 keer gezocht naar “iPhone”. Als 0.25 procent vervolgens een bestelling plaatst met een vergoeding van 25 euro, dan maakt dit 15625 euro. Daarnaast kunt u ook een e-mail bestand opbouwen en bij een volgende instructie film deze mensen weer e-mailen. Het maken van instructie filmpjes in combinatie met affiliate links ben ik Nederland nog niet veel tegen gekomen.

Alex van Ginneken

Alles weten over Internet Marketing? Bezoek eens http://www.DeBlauweDoos.nl/

alex@debestekoffie.nl