Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Een verkoopstrategie begint met een goed verkoopplan


04 aug 2021

Een aanpak met resultaat!

Hoe gaat ú te werk bij de verkoop van een nieuw product? Pakt u de hoorn van de haak en gaat u lukraak bellen? In de hoop dat er toevallig iemand geïnteresseerd is? Vast niet. Want ook u weet dat een gestructureerde aanpak veel meer resultaat heeft. Maar waar moet u dan beginnen?

Doordacht verkoopplan

Salesgids heeft het antwoord. Een goede verkoopstrategie begint bij een goed uitgedacht verkoopplan. In zo’n plan legt u vast wat u wilt bereiken. Hoeveel u wilt verkopen. En aan wie. U maakt keuzes en stippelt de juiste route uit. Zo creëert u scoringskansen.

Structuur en uitstraling

Bovendien brengt u met een goed verkoopplan ook structuur in uw eigen organisatie. U weet wat u te doen staat en wanneer u welke actie moet ondernemen. En die structuur werkt ook door in uw uitstraling naar uw klanten en prospects. Hoe beter u bent voorbereid, hoe geloofwaardiger u overkomt.

Download het format!

Salesgids helpt u graag bij het opstellen van een weloverwogen en effectief verkoopplan. Download daarom hier een ijzersterk format dat de basis vormt voor een succesvolle verkoopstrategie. Aan de hand van deze opzet bereidt u uw verkooptraject op een gedegen manier voor en boekt u pas écht resultaat!

Download het format verkoopplan!

Robert Hamminga

Na zijn studie en dienstverband als beroepsofficier bij de Koninklijke Landmacht (Cavalerie) heeft Robert een zeer gedegen werkervaring opgedaan op het gebied van sales en marketing. Robert was o.a. Channel Manager bij Telemedia/de Telefoongids en Sales Director bij Telfort. Robert is nu senior partner bij RedFoxBlue en is oprichter van Salesgids.com, het grootste internetportaal voor verkoop professionals.

robert.hamminga@redfoxblue.nl