Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Bedanken


22 feb 2018

Je oprechte waardering uiten en mensen bedanken voor het leveren van hun bijdrage, is bouwen aan jezelf en aan anderen. Het is gekoppeld aan een gevoel van groei en blijdschap en het geeft jezelf ook een goed gevoel.

Dat het uitspreken van waardering en dankbaarheid in onze hedendaagse manier van denken geen logisch automatisme is, wordt duidelijk als je je oor te luister legt bij menig medewerker, want binnen veel organisaties is de aandacht nog steeds veelal gericht op alles wat er niet goed gaat.

Dat wat daarentegen juist wél goed gaat wordt vervolgens genegeerd, omdat er wordt gedacht in de trend van, dat je daar als medewerker tenslotte voor wordt betaald!

Menig werkgever en/of leidinggevende snijdt zichzelf met deze kortzichtige visie echter danig in de vingers, want ze realiseren zich niet, dat waar je je aandacht op richt, steeds groter wordt.

Richt je dus je aandacht op alles wat medewerkers wél goed doen en je spreekt daarvoor je waardering uit, dan wordt juist dat steeds groter…..en is dat juist niet wat we allemaal willen?

Mensen die prima presteren, maar nooit een schouderklopje krijgen, gaan op zoek naar een andere baan waarin ze wel geapprecieerd worden of worden ziek.

Laten we nu eens eerlijk zijn, is het nu echt zo moeilijk om ….

“Hartelijk dank voor je inzet en ik heb waardering voor de manier waarop je………..” te zeggen!??

Salesgids

Salesgids is de internetportal voor slimme en vooruitstrevende salesprofessionals. U vindt hier een breed scala aan trainingen, artikelen, gratis formats, boeken, links en oplossingen voor verkoopsucces. Niet voor niets is Salesgids in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor iedereen die zich bezighoudt met verkoop, zowel op uitvoerend gebied als op managementniveau. Salesgids is met bijna 45.000 abonnees en tienduizenden views per maand het grootste internet portal voor verkopers en salesmanagers in Nederland.

info@salesgids.com