sluiten
 

Verkooptrainingen van Salesgids

Wilt u uw salesperformance een flinke impuls geven? Uw verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals? Kies dan voor de verkooptrainingen en coachingstrajecten van Salesgids. Via rollenspelen en cases spitsen we onze trainingen toe op úw situatie en úw doelen. Dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw resultaten!

Wat maakt onze verkooptrainingen uniek?

  • Praktijkgerichte rollenspelen en cases, volledig toegespitst op úw situatie.
  • Gedragstest om uw gedrag af te stemmen op dat van uw klanten.
  • Na afloop van de training beschikt u over een uitgebreid pakket van checklists en todolijsten die perfect zijn afgestemd op uw marktsituatie en uw klanten.
  • De trainingen zijn gericht op direct commercieel resultaat.
  • Na afloop van de training wordt het resultaat aan de hand van een coachingsdocument besproken met uw direct leidinggevende.
  • Om ervoor te zorgen dat u zich de salesprofessionalisering zo goed mogelijk eigen maakt, hebt u na afloop van de training twee maanden lang recht op gratis telefonische ondersteuning. Bovendien kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van extra individuele coaching.

Bewezen succes

De afgelopen jaren verbeterden tal van salesprofessionals hun prestaties dankzij de verkooptrainingen van Salesgids. Dit bewezen succes is terug te voeren op vier kernbegrippen:

  • Praktijkgericht. Salesgids maakt geen gebruik van docenten, maar van praktijktrainers: ervaren professionals die als commercieel directeur of salesmanager de harde praktijk feilloos hebben doorstaan.
  • Resultaatgericht. We trainen uitsluitend in technieken en vaardigheden die direct bijdragen aan het commercieel succes van de deelnemer. Bij iedere training geldt de volgende vuistregel: 20% theorie en 80% praktijk.
  • On the edge. Onze trainers gaan tot het uiterste en verlangen dat ook van de deelnemers. De trainer wordt liever nuttig gevonden dan aardig (liefst beide, natuurlijk).
  • Contracterend. Zowel in de voorbereiding als de nazorg maken we met de direct leidinggevende van de deelnemer concrete afspraken over interne coaching. De echte training start immers in de dagelijkse praktijk.

Inschrijven of meer informatie opvragen?

Klik op deze link om de inschrijfpagina te openen.


Meer oplossingen voor het verhogen van uw verkoopsucces
Adviserend verkopen en Consultative selling

Adviserend verkopen: Wat levert het op Je onderkent het verschil tussen huidige en gewenste verkoopvaardigheden Je prospecteert planmatig op geselecteerde prospects Je exploiteert planmatig bestaande accounts  Je acteert als senior gesprekspartner vanuit een “partner in business” vertrekpunt Je legt positief con... Lees meer »

Training adviserend verkopen

Maximale verkoopresultaten! Inspelen op de kernbehoeften van klanten en prospects: dát is waar Adviserend Verkopen om draait. Maar hoe legt u die behoeften bloot? Hoe anticipeert u optimaal op het gedrag van uw contactpersoon? Dat leert u bij de training ‘Adviserend Verkopen’ van Salesgids. Als u deze training hebt afgerond,  hebben accounts en prospects ... Lees meer »

Training commercieel onderhandelen

Ben je op zoek naar een format voor succesvol onderhandelen? Download direct ons format s... Lees meer »

Training consultative selling

Maximale verkoopresultaten! Inspelen op de kernbehoeften van klanten en prospects: dát is waar Adviserend Verkopen om draait. Maar hoe legt u die behoeften bloot? Hoe anticipeert u optimaal op het gedrag van uw contactpersoon? Dat leert u bij de training ‘Adviserend Verkopen’ van Salesgids. Als u deze training hebt afgerond,  hebben accounts en prospects geen g... Lees meer »

Training verkoop binnendienst

Betere resultaten uit de binnendienst! Controle over het gesprek: dat is de belangrijkste factor bij een salesfunctie in de binnendienst. Effectief en professioneel aansturen op resultaten. Of uw gesprek nu moet leiden tot meer verkopen of tot kansrijke prospectafspraken: de training Salessupport (outbound) van Salesgids garandeert u vertrouwen, daadkracht én resultaat! ... Lees meer »
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten