Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Wie is de Verkoopleider?


13 mrt 2018

Als bedrijfsadviseurs van Koenders & Partners ontmoeten wij elk jaar de managers en ondernemers van enkele tientallen bedrijven. We hebben het met hen over de toekomst van hun bedrijf, over de manier waarop zij hun organisatie het best zouden kunnen inrichten en we praten over de manier waarop zij hun plannen werkend kunnen krijgen.

We merken dat er veel behoefte is aan praktische kennis over commerciële onderwerpen: laagdrempelig, direct toepasbaar, pragmatisch. Natuurlijk adviseren we onze opdrachtgevers over deze onderwerpen; individueel en op maat gesneden, nauwkeurig aansluitend bij hun situatie van dat moment. Maar er zij steeds meer ondernemers die méér willen weten. Of ze willen ‘op herhaling’. Nog eens even alles doornemen: een opfriscursus. Zo ontstond ons Verkoopleider Practicum: het platform waar we samen met managers die leiding en sturing geven aan de commerciële component van hun bedrijf discussiëren over het vak: verkoopmanagement. Managers uit allerlei branches die van elkaar leren.

Steeds meer raken we er van overtuigd: het scharnierpunt van een commerciële organisatie is die functionaris die kans ziet om verkopers succesvol te maken: wij noemen hem de verkoopleider. En we merken dat de kritische succesfactor in een commerciële onderneming altijd weer die verkoopleider is die met strengheid zijn verkoopstructuur neerzet en handhaaft.

Dit boek – Wie is de Verkoopleider? – ondersteunt die verkoopmanager met raad en daad. Veel tips, praktijkvoorbeelden, beslisschema’s en checklists.

Je kunt er meteen mee aan de slag!

Nadere informatie:

Jan Boeren
Koenders & Partners
Hereven 2
1679 WB Midwoud

 

Salesgids

Salesgids is de internetportal voor slimme en vooruitstrevende salesprofessionals. U vindt hier een breed scala aan trainingen, artikelen, gratis formats, boeken, links en oplossingen voor verkoopsucces. Niet voor niets is Salesgids in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor iedereen die zich bezighoudt met verkoop, zowel op uitvoerend gebied als op managementniveau. Salesgids is met bijna 45.000 abonnees en tienduizenden views per maand het grootste internet portal voor verkopers en salesmanagers in Nederland.

info@salesgids.com