Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Weblog


21 mrt 2018

Het opstarten van een weblog als business model is een hele lastige. Dit vergt lange termijn visie en veel energie. Enkele succesvolle voorbeelden:
– www.geenstijl.nl
– www.marketingfacts.nl
– www.affiliateblog.nl
– www.fok.nl
– www.dutchcowboys.nl
– www.problogger.net

Belangrijkste van een weblog is de kwaliteit van de content. Als de kwaliteit van de content niet goed is, dan komt er niemand weer terug en ben je de lezer kwijt.
Om verkeer te trekken naar uw weblog is het verstandig om de lezers de mogelijkheid te geven om te reageren. Deze discussies die ontstaan zorgen voor wederkerende bezoekers. Het bijhouden van de reacties en het reageren daarop, vereist wel dat u daar constant mee bezig moet zijn. Het starten van weblog moet gebeuren vanuit een passie voor het vak. Vanuit het oogpunt puur om geld te verdienen heb ik nog geen weblog groot zien worden.

Wat zijn de verdiensten?

De verdiensten van een weblog liggen erg uiteen. Dit kan van een paar tientjes per maand zijn tot duizenden of tienduizenden euro’s per maand. Verdiensten komen vaak uit AdSense, banners of affiliate inkomsten.

Als u een succesvol weblogger bent, kunt u ook al gevraagd worden voor seminars of u kunt zelf evenementen gaan organiseren. Er zijn veel mogelijke verdienmomenten.

Alex van Ginneken

Alles weten over Internet Marketing? Bezoek eens http://www.DeBlauweDoos.nl/

alex@debestekoffie.nl