Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Verkooptrainingen, opleidingen en cursussen in verkoop of sales

Carriere 22 feb 2018

22 feb 2018

Verkooptrainingen

Salesgids is gespecialiseerd in directe performance- en resultaatverbetering van de individuele sales professional door middel van verkooptrainingen en coaching.

Uniek

 • Rollenspelen en cases toegespitst op eigen situatie en dus geen algemene case zoals vaak gebruikelijk
 • Gedragstest eigen gedrag om zo eigen gedrag af te stemmen op klantgedrag
 • Aan het einde van de training een compleet overzicht met checklists en to do lijsten mbt uw eigen klant en markt situatie ( bijv: elevator pitch, overzicht te stellen vragen, script telefonische afspraak, inhoudelijk bezwaren weerleggen etc etc). Dit stelt u gedurende training samen met de trainer zelf samen.
 • Training met passie en professionaliteit gericht op het resultaat voor de deelnemer door trainers die zelf ook nog dagelijks verkopen
 • Trainen is nuttig in het kader van persoonlijke ontwikkeling, maar wordt gefinancierd vanuit omzet en winstgevendheid. De trainingen zijn daarom gericht op direct commercieel resultaat voor de opdrachtgever.
 • Veel praktijk gericht oefenen van klant en prospects situaties
 • Borging resultaat training door overdracht en bespreking coachings document aan direct leidinggevende na afloop training
 • Iedere deelnemer kan aansluitend op de verkooptraining nog twee maanden gratis telefonische ondersteuning vragen, tevens bestaat de mogelijkheid om individuele coaching extra bij te kopen, kortom optimale salesprofessionalisering

Bewezen succesvol

Het bewezen succes is terug te voeren op vier kernbegrippen:

 • “Praktijkgericht” door inzet van ervaren trainers die als commercieel directeur of zware salesmanager de harde praktijk hebben doorleefd. Geen docenten dus, maar praktijktrainers.
 • “Resultaatgericht” door uitsluitend technieken en vaardigheden in te trainen die direct bijdragen aan het commercieel succes van de deelnemer. Basisregel van iedere training is 20% theorie en 80% van de tijd intensief oefenen.
 • “On the edge” vanuit de stelregel dat de trainer tot het uiterste gaat en dat ook van de deelnemers verwacht. Een Trainer wordt liever nuttig dan aardig gevonden, met beiden als uitgangspunt.
 • “Contracterend” door in de voorbereiding en nazorg van de training de direct leidinggevende van de deelnemer te contracteren op interne coaching. De echte training start in de dagelijkse praktijk na de training.

Salesgids

Salesgids is de internetportal voor slimme en vooruitstrevende salesprofessionals. U vindt hier een breed scala aan trainingen, artikelen, gratis formats, boeken, links en oplossingen voor verkoopsucces. Niet voor niets is Salesgids in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor iedereen die zich bezighoudt met verkoop, zowel op uitvoerend gebied als op managementniveau. Salesgids is met bijna 45.000 abonnees en tienduizenden views per maand het grootste internet portal voor verkopers en salesmanagers in Nederland.

info@salesgids.com