Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Salesboost, omzetverbetering, nut en noodzaak


22 feb 2018

In deze tijd van economische druk op de omzet is het noodzakelijk om in de laatste maanden van het jaar de omzet nog even een flinke impuls te geven. Een van de oplossingen kan zijn het snel en effectief organiseren van een Sales Boost. Een Sales Boost zorgt voor een impuls in de contacten met klanten en prospect. Verkoopteams die een Sales Boost meemaken zijn na een intensieve dag vol inspiratie weer enthousiast en vol spirit om de behaalde resultaten op lange termijn voort te zetten.

Gehaalde resultaten na een Sales Boost van een dag zijn toenames van 10 tot 20%.

Onderdelen van de Sales Boost zoals genoemd in het white paper zijn: Het hoe en waarom van een Salesboost, Elevator Pitch, Voorwaarden voor Succes, Trigger scenario’s en aanvullende vragen, Belscript formats, Mijn verbeter mogelijkheden, Doelstellingen Salesboost, Fases in het telefoongesprek, Bezwaren overwinnen, Afsluittechnieken, Dashbord,  Evaluatie en vervolgacties.

Al deze elementen komen in een dag aan de orde en aan het einde van de dag heeft elke deelnemer een aantal zeer effectieve afspraken of orders genoteerd.

Veel verkopers denken dat het gericht maken van afspraken een tussendoor activiteit is die men er even bij kan doen, in de praktijk blijkt dat voorbereiding, ritme en structuur in het maken van afspraken zorgt voor een veel hogere score. Een hogere score in het maken van afspraken leidt tot een kwalitatief beter bezoek en ook daar weer een hogere score. Hogere scores leveren een duidelijke omzetverhoging op.

Doel van een dag samen werken aan betere afspraken en dus een grotere succesfactor is om constant te leren van jezelf en je collega’s. Constant verbeteren van jezelf leid tot meer plezier in het werk en hogere scores.

WHITEPAPER EN ADVIES AANVRAGEN

Gedurende een Salesboost dag werken we met vaste en bewezen formats, deze vaste formats helpen de structuur overeind te houden in het verkoopgesprek.
In een dag kan u de omzet in de laatste maanden en impuls geven en zorgen voor borging van de omzet in het nieuwe jaar.  Vraag direct direct uw whitepaper en advies aan , mail uw contact gegevens aan info@salesgids.com

Salesgids

Salesgids is de internetportal voor slimme en vooruitstrevende salesprofessionals. U vindt hier een breed scala aan trainingen, artikelen, gratis formats, boeken, links en oplossingen voor verkoopsucces. Niet voor niets is Salesgids in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor iedereen die zich bezighoudt met verkoop, zowel op uitvoerend gebied als op managementniveau. Salesgids is met bijna 45.000 abonnees en tienduizenden views per maand het grootste internet portal voor verkopers en salesmanagers in Nederland.

info@salesgids.com