Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Meer omzet online – 8 conversie ingrediënten


22 feb 2018

Meer omzet online – 8 conversie ingrediënten

Webwinkels of websites die het ‘redelijk tot goed’ doen, behalen doorgaans slechts een conversie tussen de 1 a 2%. (Conversie in deze context: % bezoekers dat iets koopt, of bezoekers die zich ergens voor aanmelden = leadgeneration). Dus zo’n 98% van jouw bezoekers doen niets!

Hieronder vallen ook de bewuste zoekers die sites vergelijken en binnen enkele seconden weten aan te voelen of jouw website tot de gelukkigen behoort! Met een muisklik zijn ze dan weer verdwenen en zo tikken ze het weigeringspercentage omhoog.

Hoe zou het zijn als jouw webwinkel / website binnen deze 3 seconden zo’n helder, overtuigend en onderscheidend verhaal weet neer te zetten zodat jouw bezoeker blijft? Dat ie zich thuisvoelt, dat ie snel vind waar hij naar op zoek is, dat hij inziet dat jouw website het antwoord biedt op zijn vraag, dat hij zijn winkelwagen vult of een offerteaanvraag indient?

Ben jij een webwinkel / website eigenaar die meer omzet wil behalen? (en ook zo het gevoel heeft dat er veel meer in zit?) Dan heb ik goed nieuws voor je. Op deze website vind je 8 bepalende conversie ingrediënten. Hier zijn ze:

– Focussen (Hoe scherp is jouw doelgroep gedefinieerd?)

– Kleur bekennen (Waarom jouw website / webwinkel?)

– Klantgerichtheid (Heb jij je verdiept in mij?)

– Online propositie (Wat biedt je concreet (laagdrempelig) aan?)

– Overtuigingskracht (Hoe overtuigend kom je over?)

– Gebruiksvriendelijkheid (Hoeveel ‘clicks heb ik nodig’?)

– Conversietools (Trek je me makkelijk over de streep?)

– Vertrouwen (welke indruk geef je mij?)

Ik wens je veel inspiratie toe bij het lezen van deze 8 bepalende conversie ingrediënten (ze staan op deze site).

 

Wil jij concreet aan de slag met het verhogen van het rendement van jouw website / webwinkel?, dan willen wij je hier graag bij begeleiden. We beschikken over alle kwalitatieve handjes (Webdesign, copywriting, SEO, AdWords, Webdevelopment tools) om hier samen met jullie een succes van te maken.

Marco Bouman

Marco Bouman is online groei consultant en hij begeleid Ondernemers en MKB bedrijven met online groeien. Zijn website: https://marcobouman.com/

info@marcobouman.com