Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Eigen-aardigheden


22 feb 2018

“U wordt nooit een ander, hoogstens meer uzelf”
Als kind en jonge volwassene worden ons bepaalde gedragscodes bijgebracht. We leren met harde hand dat anders zijn dan “is afgesproken” ongewenste maatschappelijke gevolgen heeft.  Het systeem maakt ons slaafs en conformistisch. We worden ontdaan van onze individualiteit en we komen onvoldoende in de gelegenheid om te ontdekken wie we (willen) zijn.
Gelukkig ontmoet ik veel leidinggevenden die zich dapper verweren tegen de gemiddelde normen en waarden in het Nederlandse bedrijfsleven. Ze doen hun best om niemand na te apen. Ze leven naar hun eigen voorkeuren en ze managen volgens hun eigen-aardigheden.
Ik geloof dat het centraal stellen van uw eigen-aardigheden u authentiek maakt. En dat is anno 2008 wat medewerkers steeds meer van hun managers verwachten. Authenticiteit en geloofwaardigheid!  Bedenk op moeilijke momenten dat de “gemiddelde massa” u misschien openbaar afkeurt, maar stiekem respect heeft voor uw onorthodoxe en buiten-gewone gedrag.
“Wees uzelf, er zijn al anderen genoeg”

Marco Scheele
RedFoxBlue – Leiderschap Coach

Marco Scheele

Marco Scheele is auteur van het boek "Pratende Pakken" en directeur en aandeelhouder van RedFoxBlue. RedFoxBlue werkt voor kleine en grote, maar vooral voor dappere bedrijven die het verschil willen maken in hun markten en tot het uiterste gaan om dat te bereiken. We begeleiden klanten in de vertaalslag van "markt naar commerciele strategie" en "van Commerciele strategie naar alle haarvaten van de operatie". Met een aanpak die door klanten wordt omschreven als gepassioneerd, doorleefd en resultaatgericht. Waar mogelijk op basis van partnership met harde resultaatafspraken en beloning op basis van het gerealiseerde verkoopsucces. Wilt u meer weten over RedFoxBlue, haar klanten en haar vijfentwintig gedreven professionals met ruime directie en senior sales management ervaring. Surf dan naar www.redfoxblue.nl U kunt zijn boek "Pratende Pakken"bestellen op www.pratendepakken.nl .

m.scheele@redfoxblue.nl