Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Dropshipping


21 mrt 2018

Dropshipping is het verkopen van producten zonder dat u het product op voorraad heeft of zelfs ooit ziet. U kunt u bijvoorbeeld een webwinkel starten waar u producten van andere partijen verkoopt. Orders handelt u direct af met een groothandel, webwinkel of fabrikant die het product vervolgens verstuurt naar uw klant. Dit versturen kunt u laten doen met uw stickers op de doos. Hierdoor raakt u geen klanten kwijt aan de partij die u bestelling afhandelt (een veelgemaakte fout).

Voor dropshipping hoeft u niet eens per se een webwinkel te hebben. U kunt de producten ook op marktplaats.nl, speurders.nl of eBay kan zetten.
De kunst van dropshipping is het vinden van een goed product met een aantrekkelijke marge en een partij die het product voor u wil versturen.

Wat zijn de verdiensten?

Omdat de investeringskosten bij dropshipping relatief laag zijn, kan het financieel een aantrekkelijk zijn. U moet er wel rekening mee houden dat u bijvoorbeeld wel de vragen over het product moet beantwoorden. Ook kunt u vragen verwachten nadat u een product verkocht heeft.

Alex van Ginneken

Alles weten over Internet Marketing? Bezoek eens http://www.DeBlauweDoos.nl/

alex@debestekoffie.nl