Hét portal voor slimme salesprofessionals!

De verzuurde lijder


22 feb 2018

Als je teamgenoot blijft vinden dat hij gelijk heeft dan is hij eigenwijs. Als jij het zelfde doet dat spreek je uit ervaring.

Als je teamgenoot aardig tegen je doet dan heeft hij vast een verborgen agenda. Als jij aardig doet dan is dat omdat je zo bent.

Als je teamgenoot zijn werk niet afheeft dan is hij lui en ongedisciplineerd. Als jij je werk niet af hebt dan ben je druk bezet.

Als je teamgenoot niet voortmaakt dan is hij traag. Als jij niet opschiet dan denk je er zorgvuldig over na.

Als je teamlid meer doet dan is afgesproken dan is hij een uitslover. Als jij meer doet dan is afgesproken dan ben je ambitieus.

Als je teamlid om 17.00 uur naar huis gaat dan loopt hij de kantjes er af. Als jij op tijd naar huis gaat dan werk je efficiënt.

Als je teamlid succes heeft dan heeft hij mazzel. Als jij succes hebt dan is dat logisch.

Als je teamlid ziek is dan belazert hij de boel. Als jij ziek bent dan is het knap hoe snel je weer aan het werk bent.

Als je teamlid op vakantie zijn mobiel niet opneemt dan heeft hij geen hart voor de zaak. Als  jij onbereikbaar bent dan is dat omdat je teamleden maar eens op eigen benen moeten leren staan.

Als je wilt heb je altijd gelijk!

Marco Scheele
RedFoxBlue – Leiderschap Coach

Marco Scheele

Marco Scheele is auteur van het boek "Pratende Pakken" en directeur en aandeelhouder van RedFoxBlue. RedFoxBlue werkt voor kleine en grote, maar vooral voor dappere bedrijven die het verschil willen maken in hun markten en tot het uiterste gaan om dat te bereiken. We begeleiden klanten in de vertaalslag van "markt naar commerciele strategie" en "van Commerciele strategie naar alle haarvaten van de operatie". Met een aanpak die door klanten wordt omschreven als gepassioneerd, doorleefd en resultaatgericht. Waar mogelijk op basis van partnership met harde resultaatafspraken en beloning op basis van het gerealiseerde verkoopsucces. Wilt u meer weten over RedFoxBlue, haar klanten en haar vijfentwintig gedreven professionals met ruime directie en senior sales management ervaring. Surf dan naar www.redfoxblue.nl U kunt zijn boek "Pratende Pakken"bestellen op www.pratendepakken.nl .

m.scheele@redfoxblue.nl