Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Beweging


22 feb 2018

Mensen bewegen pas als ze “urgentie” of “ambitie” ervaren. Als het “twee voor twaalf is”, de organisatie op omvallen staat en er gevaar dreigt dan willen we wel in beweging komen. Dit geldt ook als er met een grote mate van zekerheid iets te winnen of bereiken valt (ambitie).

Maar hoe moet het dan met die 95% van de bedrijven die ergens ronddobberen tussen urgentie en ambitie in? Die niet op omvallen staan, maar ook zeker niet excelleren? Voor deze organisaties is het doorvoeren van fundamentele verandering een extra taaie opgave. Managers en medewerkers zijn vanuit verdediging namelijk niet geneigd om hun macht of veiligheid op te geven voor een “avontuur” zonder garantie dat het in de toekomst beter wordt.

Slagen er daarom maar zo bitter weinig veranderprojecten binnen uw organisatie?

Marco Scheele

RedFoxBlue – Leiderschap Coach

Marco Scheele

Marco Scheele is auteur van het boek "Pratende Pakken" en directeur en aandeelhouder van RedFoxBlue. RedFoxBlue werkt voor kleine en grote, maar vooral voor dappere bedrijven die het verschil willen maken in hun markten en tot het uiterste gaan om dat te bereiken. We begeleiden klanten in de vertaalslag van "markt naar commerciele strategie" en "van Commerciele strategie naar alle haarvaten van de operatie". Met een aanpak die door klanten wordt omschreven als gepassioneerd, doorleefd en resultaatgericht. Waar mogelijk op basis van partnership met harde resultaatafspraken en beloning op basis van het gerealiseerde verkoopsucces. Wilt u meer weten over RedFoxBlue, haar klanten en haar vijfentwintig gedreven professionals met ruime directie en senior sales management ervaring. Surf dan naar www.redfoxblue.nl U kunt zijn boek "Pratende Pakken"bestellen op www.pratendepakken.nl .

m.scheele@redfoxblue.nl