Hét portal voor slimme salesprofessionals!

De Agenda


03 aug 2021

Na de verplichte mobiel (wie werkt er nog zonder) is er nu ook de digitale agenda die zijn introductie doet in de dagelijkse werkomgeving van de accountmanager of verkoper. En waar we enkele jaren terug ook aangaven dat de mobile wel ‘gemist’ zou kunnen worden lijkt nu ook de digitale agenda zijn intrede te doen. Efficiency, snelle inzage in elkaars agenda’s, inzage in ‘wie zit waar deze week’ en enkele andere voordelen zijn waarschijnlijk argumenten om over te stappen naar deze nieuwe werkmethode.

Het is even wennen en het vergt een iets andere werkmethode om erg veel voordeel en plezier te hebben van deze nieuwe moderne techniek maar als je eenmaal gewend bent dan wil je niet meer anders. Hoewel de aanschafprijs voor veel verkopers en bedrijven nog een behoorlijke drempel zal zijn, en er dus geen snelle acceptatie te verwachten zal zijn bij de kleinere bedrijven, kan het niet anders dan dat over twee a drie jaar veel verkopers digitaal agendabeheer zullen doen. M.a.w. de dikke papieren agenda zal uiteindelijk het loodje gaan leggen tegen de kleine multifunctionele agenda die uiteindelijk ook diverse koppelingen zal krijgen met de mobiele telefoon opdat we ook kunnen e-mailen en internetten.

Het grotere schermpje en de uitgebreidere mogelijkheden nu en in de toekomst zullen zeker bijdragen aan de ‘digitale ondersteuning’ van de verkoper.

Salesgids

Salesgids is de internetportal voor slimme en vooruitstrevende salesprofessionals. U vindt hier een breed scala aan trainingen, artikelen, gratis formats, boeken, links en oplossingen voor verkoopsucces. Niet voor niets is Salesgids in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor iedereen die zich bezighoudt met verkoop, zowel op uitvoerend gebied als op managementniveau. Salesgids is met bijna 45.000 abonnees en tienduizenden views per maand het grootste internet portal voor verkopers en salesmanagers in Nederland.

info@salesgids.com