Sluit je vandaag nog aan bij hét portal voor slimme salesprofessionals!
Door je te registeren bij Salesgids.com krijg je exclusief toegang tot al onze downloads, whitepapers en presentaties. Registreren
wachtwoord vergeten?

Agenda

Uw evenement toevoegen

voeg eenvoudig uw evement toe door ons aanmeld formulier in te vullen

Voeg uw training / evenement toe

SMA Sales Event 2017

Het Sales Event belooft op 9 maart weer hét event van het jaar te worden. Het vindt opnieuw plaats in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin en deze dag wil je als salesprofessional absoluut niet missen. Het wordt een zeer inspirerende dag met masterclasses van topniveau en inspirerende klantcases. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Commercieel Directeur, de Senior Sales Professional en de Young Sales Professional van 2016. Op onze website is meer informatie over de kandidaten te vinden.

Lees meer...

Gratis Masterclass ‘Winnende Waarde Proposities’

Omschrijving: Relatiemanagement is in deze tijd van transparantie van producten via internet onvoldoende te winnen van je concurrenten. Cruciale vraag blijft ‘Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen en dat je je concurrenten verslaat’

In deze sessie gaan we in op de volgende zaken:
1 – Wat is een waardepropositie en wat zijn voorbeelden van successvolle waardeproposities?
2 – Hoe ontwikkel je waardeproposities en hoe maak je ze winnend?
3 – Hoe richt je waardegerichte sales organisaties in?
Dit is een unieke masterclass waar op verschillende aspecten van waardepropositie wordt ingegaan en de link met de sales organisatie wordt gelegd.

Tijdstip: 14.30 Inloop, 15:00 Start

Locatie: RedFoxBlue – Hoofddorp – Planetenweg 5

Meld je gratis aan en stuur een mail naar cano.koc@redfoxblue.nl of bel voor meer informatie naar 06-12531555 naar Cano Koc Senior Partner bij RedFoxBlue. Deze workshop is alleen bedoeld voor managers en directeuren.

Lees meer...

Masterclass “Welke verandermanagement aanpak leidt echt tot succes?”

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat in de praktijk 70% of meer van alle verandertrajecten mislukken. Verandertrajecten worden in de praktijk onderschat. Managers denken door een technische oplossing te implementeren, een training te houden, een proces of procedure aan te passen de verandering te bewerkstelligen en daarmee het business- of organisatie probleem op te lossen. De praktijk blijkt veel weerbarstiger en vaak blijkt dat de verandering niet duurzaam is. Eén van de oorzaken is dat verandertrajecten in de praktijk slecht gemanaged worden en er weinig aandacht wordt geschonken aan zaken als leiderschapsstijlen, weerstand van de medewerkers en stakeholdermanagement. De cruciale vraag is dan ook ‘Welke verandermanagementaanpak leidt tot écht succes?’ In deze workshop gaan we voor u in op de volgende zaken:

– Wat zijn redenen dat verandertrajecten mislukken?
– Wat houdt het begrip veranderen in?
– Wat zijn bij nadere beschouwing succesfactoren?(met als onderdelen: planmatige aanpak van een verandertraject, leiderschapsstijlen, psychologie van medewerker en communicatie)
– Behandeling in de workshop van uw eigen case

U komt als bezoeker van de workshop indien gewenst in aanmerking voor één dagdeel gratis consultancy door een expert van RedFoxBlue over de inrichting en verzorging van een veranderproject bij u in het bedrijf.

Deze workshop is alleen bedoeld voor managers en directeuren.

Datum en tijdstip: 24 Mei om 14.30 Inloop, 15:00 Start

Locatie: RedFoxBlue – Hoofddorp – Planetenweg 5

Meld je gratis aan en stuur een mail naar cano.koc@redfoxblue.nl of bel voor meer informatie naar 06-12531555 naar Cano Koc Senior Partner bij RedFoxBlue.

Lees meer...

Deze items zijn ingevoerd door lezers, en niet gecontroleerd door de redactie. Na gebleken onjuistheden kan een item of artikel alsnog verwijderd worden.