Sluit je vandaag nog aan bij hét portal voor slimme salesprofessionals!
Door je te registeren bij Salesgids.com krijg je exclusief toegang tot al onze downloads, whitepapers en presentaties. Registreren
wachtwoord vergeten?

Agenda

Uw evenement toevoegen

voeg eenvoudig uw evement toe door ons aanmeld formulier in te vullen

Voeg uw training / evenement toe

Customer Relationship Management (CRM)

Thuisstudie | € 1795

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Website
Omschrijving
International Management Forum (IMF)
Sandra Kliest
s.kliest@imf-online.com
040 246 0220
website
Hoe verhoogt u de klanttevredenheid en ontwikkelt u duurzame klantrelaties?
Lees verder
Lees meer...

Business Intelligence en Business Analytics

Thuisstudie | € 3495

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Website
Omschrijving
International Management Forum (IMF)
Joyce Teurlincx
040 246 0220
website
In de 5-daagse opleiding Business Intelligence en Business Analytics leert u hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data.
De vraag naar gecertificeerde Business Intelligence Professionals wordt steeds groter!CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI-Professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren ’90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter.Business Intelligence en Business Analytics – voor wie?Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van de strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Wij denken dan aan: business- en informatieanalisten, informatiemanagers, architecten, business consultants, data-analisten, data warehouse- en BI-specialisten, marketingspecialisten, en controllers.
Business Intelligence en Business Analytics – niveau opleiding
Deze opleiding wordt gegeven op HBO(+) niveau.
Business Intelligence en Business Analytics – voorkennis
Er worden geen specifieke eisen gesteld om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Business Intelligence en Business Analytics opleiding.
Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – hét kwaliteitskeurmerk voor de Business Intelligence professional
Wilt u gecertificeerd worden tot Certified Business Intelligence Professional dan dient u twee opleidingen te volgen, t.w.:
de 5-daagse (deel)opleiding Business Intelligence en Business Analytics, die op deze pagina uitgebreid beschreven staat; plus
de 5-daagse (deel)opleiding Data Warehousing en Data Management (zie hier voor meer informatie).
Na het volgen van deze twee opleidingen bent u uitstekend voorbereid op het Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van TDWI (The Data Warehousing Institute).Reageer directTerug naar agenda
Lees meer...

Next Level in Sales

“Next Level in Sales”. In een hoog tempo en boordevol energie, confrontatie en inspiratie neemt Paul van Hek (oprichter en senior partner RedFoxBlue) u 2 uur lang mee op reis naar de sales wereld van vandaag. Speciaal voor commercieel & sales directeuren en sales managers die weten dat het speelveld snel verandert. Zij die inspiratie zoeken en op zoek zijn naar de innovaties in sales. Nieuwe wegen om resultaten te verbeteren en klantwaarde te maximaliseren. Hoe leer en verander ik sneller dan mijn concurrent? Hoe blijf ik in continue dialoog met mijn klant als brandstof voor betere resultaten? Hoe laat ik multi channel tot successen komen? Welke nieuwe sales methodieken op veranderende klanteisen zijn relevant voor mij?

Hoofddorp 21 mei 15:00

Schrijf je in!

Lees meer...

Deze items zijn ingevoerd door lezers, en niet gecontroleerd door de redactie. Na gebleken onjuistheden kan een item of artikel alsnog verwijderd worden.