Sluit je vandaag nog aan bij hét portal voor slimme salesprofessionals!
Door je te registeren bij Salesgids.com krijg je exclusief toegang tot al onze downloads, whitepapers en presentaties. Registreren
wachtwoord vergeten?

Agenda

Uw evenement toevoegen

voeg eenvoudig uw evement toe door ons aanmeld formulier in te vullen

Voeg uw training / evenement toe

Next Level in Sales

“Next Level in Sales”. In een hoog tempo en boordevol energie, confrontatie en inspiratie neemt Paul van Hek (oprichter en senior partner RedFoxBlue) u 2 uur lang mee op reis naar de sales wereld van vandaag. Speciaal voor commercieel & sales directeuren en sales managers die weten dat het speelveld snel verandert. Zij die inspiratie zoeken en op zoek zijn naar de innovaties in sales. Nieuwe wegen om resultaten te verbeteren en klantwaarde te maximaliseren. Hoe leer en verander ik sneller dan mijn concurrent? Hoe blijf ik in continue dialoog met mijn klant als brandstof voor betere resultaten? Hoe laat ik multi channel tot successen komen? Welke nieuwe sales methodieken op veranderende klanteisen zijn relevant voor mij?

Hoofddorp 21 mei 15:00

Schrijf je in!

Lees meer...

Deze items zijn ingevoerd door lezers, en niet gecontroleerd door de redactie. Na gebleken onjuistheden kan een item of artikel alsnog verwijderd worden.