Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Vergader jezelf gelukkig

Bart Groenewoud

Vergaderen. We doen het overdag op ’t werk, we doen het ’s avonds op de vereniging en met een beetje geluk is er ook nog eentje in het weekeinde. En beetje bij beetje worden we moedeloos. Want vergaderen is helemaal niet leuk.

Toch is dat raar. Want als sociale wezens vinden we het eigenlijk fijn om dingen samen te doen. In onze vrije tijd vinden we weinig dingen zo leuk als bij elkaar komen urenlang over van alles en nog wat te praten. En als je iemand vraagt wat het leukste is aan hun werk, is het antwoord vaak: ‘De collega’s.’

Dus kennelijk is het samenkomen met anderen niet het ergste aan vergaderen. Het is de manier waarop het allemaal gebeurt. En dat is goed nieuws, want daar kunnen we wat aan doen! In dit zelfhulpboek doen we jou drie beloften om te zorgen dat ook jij je gelukkig kunt vergaderen.

1. We beloven je dat je voortaan haarfijn weet waarom jij wel of niet aan een vergadering moet deelnemen. En ook wanneer je weer weg mag.
2. We beloven je dat de vergadering die jij organiseert voortaan zo strak in elkaar zit dat je er altijd resultaat uit haalt. En dat je ook tijd overhoudt om het leuk te maken.
3. We beloven je dat we jouw team, en zelfs je hele organisatie kunnen leren om zich gelukkig te vergaderen.

O ja. En we houden het leuk en lekker kort. Zodat je wat meer tijd overhoudt om te vergaderen.

Bestellen