Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Reimagine Teams

Frank Brilman

Traditionele teamontwikkeling werkt al tientallen jaren niet meer. Reimagine Teams legt uit waarom niet en biedt een heldere roadmap om teams te bouwen waarmee u wél zakelijke doorbraakresultaten kunt halen. U leert aan de hand van een groot aantal casestudies hoe teams uit de hele wereld een zakelijke transformatie en cultuurverandering tot stand hebben weten te brengen – en dat in slechts drie tot zes maanden!

Reimagine Teams leert u hoe u accountable kunt zijn en doelen kunt bereiken, en hoe u hoogpresterende en energiegevende teams kunt ontwikkelen die bijdragen aan duurzame resultaten. Deze teams zijn flexibel, wendbaar, en reageren supersnel op de steeds sneller veranderende markt.

De ‘B-State-methode’ die in dit boek wordt uitgelegd, is ontwikkeld door Mark Samuel en is in Nederland nog een goed bewaard geheim. In deze Nederlandse versie geeft Frank Brilman, die nu tien jaar de methode in Nederland toepast, aan waarom de methode juist nu kan helpen om met uw teams doorbraakresultaten te halen. Hierbij kan het oncomfortabel worden, maar nooit psychologisch onveilig.

Het boek is aangevuld met een acht stappenplan waarmee u zelf met uw team aan de slag kunt om doorbraakresultaten te bereiken en keer op keer succesvol toe te passen.

Bestellen