Hét portal voor slimme salesprofessionals!

Hardcore Hunter

Michael van Wier

Het is vreemd dat er nooit een boek is geschreven dat echt alle onderdelen van het verkoopvak in zich heeft én zich alleen richt op het binnenhalen van nieuwe en waardevolle klanten. Daarbij is slechts 5% van de inhoud van de meeste salesboeken echt interessant en beschrijven ze meestal maar een klein deel van het verkoopvak. Zonde van je tijd en geld. Tot nu dus!

Hardcore Hunter is het enige boek wat je hoeft te lezen als beginnende verkoper. Het legt in duidelijke taal, kort, krachtig en stap voor stap uit hoe je waardevolle nieuwe klanten binnenhaalt. Het is ook prima naslagwerk voor ervaren verkopers die zich willen ontwikkelen tot topverkoper.

Het boek is geschreven o.b.v. 17 jaar verkoop ervaring bij software bedrijven, 5 jaar intensief onderzoek naar 120 jaar verkoop historie, honderden boeken over sales en psychologie te hebben gelezen en tientallen sales trainingen. Bespaar 15 jaar van je leven en 15.000 euro aan boeken en trainingen. Koop Hardcore Hunter vandaag nog. Wellicht de beste beslissing die je dit jaar maakt.

Inhoudsopgave
Inleiding

 1.     Weten wie je bent
 2.     26 eigenschappen van een hardcore hunter
 3.     Zo realiseer je je dromen
 4.     Dit heb je nodig
 5.     In gesprek komen met je suspect
 6.     Indruk maken met je eerste afspraak
 7.     Een presentatie of demonstratie met impact
 8.     Verras met je offerte
 9.     Besluiten waar iedereen beter van wordt
 10.     Waardevast onderhandelen
 11.     Meer klanten verwelkomen
 12.     Succesvol blijven

Michael van Wier

Hardcover in luxe doos, 160 blz. | Nederlands
Guardians | 1e druk, 2019
EAN: 978-90-9032169-1
Bestellen