sluiten
 

Interviews

Salesgids interviewt regelmatig schrijvers van boeken uit de sales wereld. Lees het verhaal achter diverse sales boeken!
Interview Salesgids met Alexander Loudon, auteur van "Verbeter je sales"

Interview Salesgids met Alexander Loudon, auteur van Verbeter je sales   ... Lees meer »

Interview Salesgids met Cor Hospes auteur van oa "Alle 13 Goed, de beste online marketingtools"

Wat was uw droom als kind?“Veel medailles en doelpunten” Waar droomt u nu van?“Een huis aan zee.” Wat doet u over 10 jaar?“Hetzelfde als vandaag.” Wat is uw drijfveer?“Doen wat ik leuk vind. En dat huis ... Lees meer »

Interview Salesgids met Jan Boeren auteur van "Wie is de Verkoopleider"

Waar moeten we je van kennen ?Van Koenders & Partners, bedrijfsadviseurs en interim-managers uit Midwoud en auteur van het boek "Wie is de verkoopleider" Wat was je droom als klein kind ?Ik ben iemand die altijd al nieuwe dingen heeft bedacht: niet harder werken maar slimmer werken. Innovatie heet dat tegenwoordig, maar... Lees meer »

Interview Salesgids met Jan Willem Seip, auteur van diverse verkoopboeken

Wat was uw droom als kind?Archeoloog worden. Of politieagent. Het eerste doe ik soms als hobby en die andere droom heb ik losgelaten. Waar droomt u nu van?Verkoopnederland op een hoger plan krijgen. Wat doet u over 10 jaar?Hetzelfde als nu, maar dan met nog meer verdieping, ervaring en resultaat: ondernemers en verkopers aan mé... Lees meer »

Interview Salesgids met Marco Scheele, auteur van het boek "Pratende pakken"

Waar moeten we u van kennen ?Directeur van en leiderschapcoach binnen RedFoxBlue en schrijver van het boek “Pratende Pakken”Wat was uw droom als klein kind ?Zoveel mogelijk bekers winnen (tennistoernooien) ... Lees meer »

Interview Salesgids met Paul Postma auteur van diverse marketing en sales boeken

Wat is uw drijfveer?Commerciële processen zijn net zo professioneel te managen en te meten in kosten en opbrengsten als bijvoorbeeld logistieke processen. Ze zijn heel specifiek van aard, maar dat is geen reden om onder het mom van marketing en branding grote bedragen uit te geven, met de enige zekerheid dat je nooit weet of het wat oplevert. Kortom, in het ... Lees meer »

Nicolette Wuring, interview over haar boek "Als jij de klant was"

Nicolette Wuring, Nederlands eerste vrouwelijke management goeroe   “Sorry klant, we zijn er even niet, we zijn even druk met verkopen” Quote van Nederlands eerste vrouwelijk managementgoeroe, ... Lees meer »
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten