sluiten
 

Alle downloads van Salesgids

Salesgids biedt tientallen interessante downloads voor het verbeteren van je verkoopkwaliteiten, verkoopstrategie en verkoopproces. Van voorbeeld account- en verkoopplannen tot checklists voor verkoopgesprekken en rapportages. Ga direct naar de downloads pagina.
Account plan maken - een kant en klaar voorbeeld

Op zoek naar een template voor het doelgericht schrijven van een accountplan? Download onze kant en klare template en het opstellen van een (key) accountplan wordt eenvoudig. Het voorbeeld is opgemaakt in een Word document dat je direct kan gebruiken en naar wens kan aanpasen. Ook handig als checklist! Wat is een accountplan? Het volledige accountplan... Lees meer »

Checklist professioneel verkoopgesprek - een kant en klaar voorbeeld

Op zoek naar een template voor een doelgericht en gestructureerd verkoopgesprek? Download ons kant en klare voorbeeld en het opstellen van een succesvol gesprek wordt eenvoudig. Het voorbeeld is opgemaakt in een Word document dat je direct kan gebruiken en naar wens kan aanpasen. Ook handig als checklist! Wat is de kern van een goed verkoopgesprek? Inleven, v... Lees meer »

SWOT analyse maken - een kant en klaar voorbeeld

Op zoek naar een template voor het doelgericht uitvoeren en schrijven van een SWOT analyse? Download ons kant en klare voorbeeld en het opstellen van deze analyse wordt eenvoudig. Het voorbeeld is opgemaakt in een word document dat je direct kan gebruiken en naar wens kan aanpasen. Ook handig als checklist! Wat is een SWOT Analyse Het is een bedrijfskundig mode... Lees meer »

Verkoopplan maken - een kant en klaar voorbeeld

Op zoek naar een template voor het doelgericht schrijven van een verkooplan? Download onze kant en klare template en het opstellen van een strategisch plan wordt eenvoudig. Het voorbeeld is opgemaakt in een Wprd document dat je direct kan gebruiken en naar wens kan aanpasen. Ook handig als checklist! Wat is een verkoopplan? Een compleet verkoopplan plus een twe... Lees meer »
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten